Archive by category Letërsia

Plakushi

Plakushi

(Janë faqet e para të romanit që Italo Svevoja ishte bërë gati të shkruante në verën e vitit 1928.) Kjo gjë ndodhi sivjet, në prillin që na sillte …

Letra e Saikos

Letra e Saikos

Kur të lexosh këto fjalë unë nuk do të jem më. Nuk e di si është vdekja, por jam e sigurt se gëzimet, mundimet dhe frikat e mia nuk do të ekzistojnë …

Page 12 of 19« First...1011121314...Last »