Archive by category Letërsia

Dy trupa

Oktavio Pazz Dy trupa ballë për ballë janë shpeshherë dy dallgë dhe nata është oqean   Dy trupa ballë për ballë janë shpeshherë dy gurë dhe …

Takimi

Takimi

  Octavio Paz Kur arrita në shtëpi, tamam në çastin kur po hapja derën, pashë veten time të dilte prej andej. Kureshtar, vendosa ta ndiqja pas. I …

Një det i lashtë

Një det i lashtë

NJË DET I LASHTË Vera Bekteshi Ishte një det i lashtë, i lashtë thuajse si në zanafillë: Bregu i tij kishte aq shumë shkumë nga përplasja e dallgëve …

Nudo nga Arta Marku

Nudo nga Arta Marku

Nudo Arta Marku 1. Iu bë sikur ia ndjeu nxehtësinë zjarrit. Gati sikur, gjuhët do ta arrinin edhe atë vetë. Pothuaj i shihte flakët që, krejt …

Page 18 of 18« First...10...1415161718