Archive by category Poezi

Migjeni

Migjeni

Z.B Buzmramja u dridhte ndër afshet e mbramë të diellit përndimuer me kuqlim e tisaq purpuer, me kaltrina të kullueta në qiellë e në sy tand… ku …

Frederik Reshpja

Frederik Reshpja

  Largësi Atje larg te ishujt e kaltër Pashë portretin tënd në horizont. Ç‘bën atje larg dhe përse u bëre  re? Unë do të mbetem në këtë …

Page 4 of 512345