Archive by category Poezi

Dy trupa

Oktavio Pazz Dy trupa ballë për ballë janë shpeshherë dy dallgë dhe nata është oqean   Dy trupa ballë për ballë janë shpeshherë dy gurë dhe …

Page 5 of 512345